Les delegacions i els secretariats diocesans de missions i direccions diocesanes de les Obres Missionals Pontifícies (OMP) amb seu a Catalunya s’han reunit al Seminari Interdiocesà de Barcelona per tenir un espai de fraternitat, compartir l’estat actual i els principals reptes de futur de les diferents dimensions missioneres a cada diòcesi.

El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. David Abadías, va presidir la reunió com a responsable d’acompanyar les reunions interdiocesanes dels Delegats diocesans de Missions, encàrrec rebut dels bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Van extreure diverses conclusions com la de fer especial èmfasi en la pregària i l’ajuda econòmica a les Esglésies joves. Tot i que les necessitats en els territoris de missions continuen sent una prioritat i cal seguir treballant conjuntament per donar-les a conèixer. Aquestes i altres qüestions van ser abordades durant la trobada, que també va ser ocasió per encoratjar-se a seguir treballant pel bé de les missions i els missioners.

Font: Arquebisbat de Barcelona